otur som vanligt !

hade sökt en utbillning i örebro med fokus på utomlands men var inte bland dom utvalda, så otur jag har jämt. Dock är jag reserv så får hoppas att någon hoppar av! Min fina vän Kim kom iallafall in, grattis pluttan !!
Kom inte iväg till kursen idag heller, min mobil är helt cp, den ställer om datum & tid själv så kom aldrig upp imorse..
trött jag blir, blir nog att ta mammas gammla mobil ett tag tills jag får en ny.

Blir en pappa & dotter kväll ikväll, mamma är nämligen i örebro för att gå ut på resturang osv med hennes arbetskollegor. har köpt hem massa dipp,grönsaker,choklad osv .. muuumms !
förövrigt så hatar jag mensvärk, jag har så sjukt ont i magen känns som jag ska dö, ligger å vänder & vrider mig för att de gör så ont, dock hjälper pappa mig att hämta allt osv så jag behöver inte röra ett enda finger !
och så dämpar de med min älskade choklad, ett stort plus.



hemma

försov mig idag så kom aldrig iväg till kursen, åkte till örebro vid 12 med pappa för att hämta mamma sen vidare till kumla & laxå och sedan hem. fixade stallet och sedan blev det ett varmt & skönt bad. Och nu sitter jag här.
Är så sjukt shopping sugen så blir nog en sväng på stan imorgon efter kursen.



ouuff

jobbig men mycket rolig helg !
i fredags var vi iväg och kolla på bil osv i kumla och handla i örebro var på hockey, gick upp halv 8 och kom hem vid 11 på kvällen så var rätt så sliten och trött så blev att sova. skulle ju upp tidigt dagen efter med.
gick upp vid halv 7 på lördagmorgon, bara att fixa sig och fixa stallet sen iväg till stockholm. detta var bestämt i 1 vecka. Min storebror blev hela 25 år i fredags så därför åkte vi upp på lördagen för att fira. Där bjöds de på Taco paj,tårta osv, riktigt gott !! åkte därmed hem senare på eftermiddagen, somnade en sväng i bilden eftersom jag inte hade sovit knappt nått. Så kom hem vid 8 igår kväll så tog de lungt hela kvällen.

Vaknade idag vid 9 och efter fruktost blev det iväg och hämta hö, nu är vi precis klara och ska snart iväg och hämta pizza samt handla lite gott till kvällen.

en riktigt stressig men händelserik helg! men mest av allt vill jag bara sova, känns som jag inte har sovit på flera nätter.


..

Galet trött och sliten efter 2 dagar med bara massa stress, ingen vila och ingen ro, knappt sovit heller så uppdaterar imorgon ! Ha en fin lördag .


Torsdag

vaknade imorse vid halv 8, tröttast i sverige kännde jag mig. Åkte iväg till kusen, pratade om första intrycket, intervjuver osv.. riktigt intressant ! kom hem vid 12 och där efter har jag bara degat i sängen. funderar på att gå ut i stallet och fixa allt eftersom mamma har möte idag och kommer sent. Men jag orkar inte ..
Imorgon är det fullt upp här hemma, hovslagarn kommer vid 11,sen blire stor handla,städa,åka till öret och handla,hockey osv.. mycket stress imorgon så kommer nog inte blogga förns på kvällen.


drömmar

Jag hör att telefon alarmet börjar och jag slår av det och försöker vakna till ,kollar då på datorn en sväng och när jag skulle stänga av och börja fixa mig tittar jag till på datorklockan och inser att klockan är halv 2 ?!?!?!?
jag fattade ingenting helt ärligt. Men jag måste ha drömt att min klocka ringde osv. Men de är sjukt hur man kan drömma ! så det var ju bara att försöka somna om igen, sov dock väldigt dåligt resten av natten , vaknade 10000 gg osv..

Var iväg på kursen idag och när jag kom hem la jag mig i sängen och somnade och har sovit tills nu.
fick precis sms av mamma att hon är påväg hem. Blir ingen zumba idag eftersom kim är sjuk och jag har ingen lust att gå dit själv. har även sträckt mig i ryggen så kan knappt böja på mig.


Tisdag

Har precis slängt ihop en sockerkaka som nu står i ugnen. Håller även på att städa här hemma. Duktig dotter jag är !
Imorse blev det iväg till kursen och 1 timma senare var jag hemma. tog ut hästarna och fixade även klart i stallet så jag & mamma bara behöver ta in dom eftersom hon blir sen idag.
blir en tjej kväll ikväll, bara hon och jag! mys kan jag lova.

Imorgon blir skaka rumpa på zumban, hade så otroligt roligt sist vi var iväg !
så ser verkligen fram emot det.

Nej nu ska jag fortsätta städa


tråkigt liv



HAHAH detta består min dag av !
var i k-hamn i morse och pratade om att jobba utomlands. Får se hur det blir med de, nu ska jag vänta tills min kära bror kommer på besök.
Ha en trevlig Måndag !


helg

var på kursen en sväng idag sen följde jag med kim hem, åt mat och hade de trevligt ! nu ligger jag i sängen och ska snart gå ut i stallet, får se om jag orkar ta mig upp från sängen , den är ju så varm & mysig nu.
Blir nog att vara hemma denna helg med. har inget inplanerat och har inte direkt någon lust att gå ut & dricka heller riktigt.


ZUMBA

Sökte jobb igår i stockholm och idag fick jag ett sms att jag ska ringa på ett nr som jag fick där och ha en telefonautidon. Så har suttit och förberätt mig lite idag, ska ringa imorgon. Spännande !!
annars har jag inte gjort någonting, legat i sängen och kollat film typ. Om ca 1 timma ska jag ner till sammhället och möta upp kim vid bussen. Vi har bestämmt att käka en pizza då,gott ! Sen vid 6 ska vi iväg på Zumba.
Första gången för oss båda två så det blir nog kul ! haha

Missar tyvärr hockeyn idag men sånt är livet :( Pappa ska iväg ialf så han får väll uppdatera mig.
Ha en trevlig kväll, puss


dagens köp ?

sitter och tittar på dom underbara skorna och är så jäkla sugen på att klicka hem ett par ! jag ju pengar och allt.
men endå vill jag inte, behöver ju spara mina pengar till resan...


Ledig

Igår när jag tog in hästarna märkte jag att min ena häst palle haltade, min lilla plutt ! konstaterade att han antagligen har vrickat sig i hagen, ingen större fara vill säga. Men hästarna fick stå inne idag så får vi se om han är bättre idag. Lite synd att dom får stå inne när det är så härligt väder idag. Men finns inte så mycket att göra.

Som sagt, är ledig idag. de behövdes verkligen ! gick ju upp vid 6 igår och somnade vid halv 7 på kvällen, blev sen väckt av pappa vid 8 för att det var mat men var varken hungrig eller på humör.. så gick upp igen och la mig i sängen, kunde dock inte somna om igen .. så låg och kollade film till typ 12 då jag somnade igen.


Ny vecka

Redan Måndag idag. Helgerna går så jäkla fort !
igår mötte jag Linda & jolin en sväng på kvällen och pratade lite skit. färgade även håret igår, låg mesta dels i soffan/sängen hade så ont i magen pga mensvärken.
gick upp kl 6 imorse tog ut hästarna ,duschade å lite sånt sen vid halv 8 mötte jag jolin & Linda och tog sällskap till bussen.
va 1 timma på kursen sen tog jag bussen hem och var duktigt och gick enda hem. som tur var hade jag jolin som sällskap i mobilen för annars hade jag aldrig orkat gått helt ensam.

Just nu ligger jag i sängen med en riskudde på magen (fortfarande lika ont ),och har min ur mysiga onepice på mig och äter choklad, livet leker ! haha
ska vänta till pappa kommer hem med max till mig, redan hungrig !


söndag

Bloggade inget igår, hade inte tid med de häller. Vaknade vid 9 igår vi åkte och hämtade hö på engång. När vi va klara med de fixade vi stallet, efter de åkte vi och köpte pizza + hårfärg och massor med godis.
efter maten ut i stallet och ta in hästarna sen iväg på hockey. Som tur va vann vi med 1-0 efter straffar. Bofors hade sjukt jävla otur och fick aldrig in pucken innan den ordenarie matchtiden, synd eftersom vi var verkligen värda alla 3 poängen idag !
Åkte hem och kolla tv och käkade gott, efter ett tag gick jag och mötte Jolin & Linda. stod ute och pratade ca 1 timma. gick därmed hem och somna dirren i sängen.



Idag vaknade jag vid 9, Har nog en klocka i huvet som säger nu är klockan 9 gååååå upppp !!!
eftersom jag vaknar alltid samma tid. Idag ska jag va hemma och ta de lungt. Färga håret, ta ett bad osv.
Ska ha en riktig slapp dag ! Men ska upp och käka frulle nu.

redan kväll ?

som sagt så körde jag igång vid halv 8 imorse och har inte vilat en enda gång tills nu. Jobbigt !
efter kursen åkte vi hem tog ut hästarna och sedan körde vi igång med stor rengörning i boxarna samt hela stallet tog nog 3-4 timmar. Efter de åkte vi och handlade, köpte torv osv.. Åkte hem la in torv i boxarna och tog in dom. Väl inne fick jag börja klippa pappa i håret och efter de har jag suttigt och hjälp min kära pappa på FB. typ andra gången han är inne påt. Nu ska vi äta räkor och mys !


Godmorgon !

alla söta läsare, klockan är nu 07:44 och jag vaknade för ca 15 min sen, intresstant right? haha
jag ska strax upp och fixa mig lite och sticka iväg till min kurs, sen skulle kanske pappa och jag iväg och kolla på någon bil om den inte redan va såld, men vet inte än. Vill helst hålla mig inne idag då det är Fredag den 13:e.
Har inte gått så jätte bra dom andra gångerna det har vatit just då. Förra gången blev min moppe helt krockad med så den var de bara skrot med och gången innan de dog min kompis.
Så det känns som jag ska hålla mig inne idag så det inte händer något !

Men jag skriver mer sen, nu ska jag fixa mig.


skor

Eftersom min kära vän Jolin tjatar på att jag ska blogga så slänger jag nu upp ett inlägg.
Måste bara säga att dessa skor från jeffrey campbell är bara för coola ! dock skulle jag nog få världens blickar om jag gick runt med dom här i degerfors/karlskoga eftersom här orkar inte folk bry sig om vad man har på sig typ, alla går nästan runt med mjuktisbyxor och en tröja mesta dels. Men skulle absolut inte tacka nej till dessa två skönheter !




ge mig mat...

... så känner jag just nu ! är svin hungrig. Men pappa skulle köpa med en pizza hem sen vid 8 när han är påväg hem. så jag får väll försöka hålla mig. Mamma kom nyss hem och snart ska vi ut i stallet & fixa.
Fredag imorgon och snart helg. Jag ska nog bara vara hemma och tare lungt, får hoppas att någon av mina bröder kommer på besök !
Annars ska vi hämta hö på lördag och senare på dagen iväg på hockey.

Vad ska ni göra ihelgen ? :)



fet ? smal ? lika kränkande !

Läste ett inlägg som kissie hade skrivit igår och började mer fundera påt och ville dela med mig av det här.

Jag förstår inte människor riktigt alltså hur dom tänker. För andra är det lixom helt OK att säga till en smal person " fan vad du är äckligt smal" och bryr sig inte att den personen tar illa upp. Men en person skulle aldrig gå runt och säga " fan vad äckligt fet du är" eftersom det är elakt men båda två är exakt samma sak.
Jag har varit med om detta exakt hela mitt liv jag har alltid fått höra "fan va äckligt smal du är" "gå upp i vikt människa" osv osv. Och dom förstår inte hur ledsen man blir. Varför bara inte hålla käften istället ? tror ni inte att jag vet att jag är smal eller ? Tror ni inte att jag vill gå upp i vikt ? Men det är inte så jävla lätt ! det är exakt lika svårt som att försöka gå ner i vikt.
Jag kan äta HUR mycket som helt och lägger inte på mig ett enda kilo. Så varför inte fråga hur det är innan man öppnar käften ? eller jag kanske ska börja och säga fan va fet du är ! du måste banta jävla tjockis ? tror inte du skulle bli så jävla glad då.
 jag är den jag är , jag har alltid varit smal & har alltid haft komplex för den. och ni ska bara veta hur dåligt jag har mått för allas jävla elaka kommentarar hela tiden.
Så ja, jag vet att jag är smal så sluta kommenterat.

Så snälla , tänk er för innan ni öppnar käften. För den är exakt lika kränkande att kalla någon tjock som smal.


ensam

Godmorgon !
vaknade vid 9 ca idag gick upp och såg min pappa åka iväg, jaha tänkte jag vart ska han nu ? åka och köpa frukort kanske ? han börjar ju inte förns halv 3 idag så ringde till han och frågade. då var han påväg till jobbet och skulle börja tidigare så han kommer hem tidigt sen. Så blir helt ensam :( tråkigt.
börjar bli rätt hungrig så ska ner och käka lite frulle. sen ut och ge hästarna mat. Dom får stå inne idag eftersom det är värsta jävla vädret här ! regnar som jag vet inte vad och de blåser så man flyger iväg lixom.
Jag antar att nästan alla sitter i skolan och har tråkigt ? jag är så glad att jag redan har gått ut skolan !

Men jag hoppas ni får en fin dag.


ledig

har tråkigt så gör ett inlägg. Ligger i sängen just nu och pratar med jolin i mobilen. Var iväg på kursen idag en sväng och sedan bara softat hemma. Är ledig imorgon rikitgt skönt !
ihelgen som va hade vi min älskade farmor på besök och åt lunch med oss ! och senare på kvällen kom mammas och pappas bästa vänner och hälsade på. blev mycket wii spelande, mat & skratt ! tog det bara lungt hela helgen.
riktigt skönt ibland faktiskt !

nu har jag inte så mycket mer att säga , ska väll snart säga godnatt till jolin för jag börjar bli riktigt trött nu haha
så ha de bra !


I miss u

Tänkte skriva ett snabbt inlägg här dåva. Det är ju såhär att jag och Malin umgicks dag in och dag ut förut. Men nu pratar vi knappt längre. Vi glider bara ifrån varandra mer och mer för varje dag som går. Och det känns så sjukt ont i hjärtat att veta att fortsätter det såhär, så kommer vi sluta prata helt. Men jag tänker göra allt för att det inte ska hända! Hoppas hon tänker göra samma sak.

Jag kan ligga i flera timmar, och bara tänka tillbaka på den tiden då vi gjorde allt tillsammans. Vi kunde vakna på morgonen och bara ligga i flera timmar och prata. Vi klev upp och åt frukost, fixade hästarna och sedan fixade vi oss själva. Slog på musik, dansade och valde kläder i flera timmar. Sen tog vi antingen cykeln eller moppen ner till samhället. Vi behövde inte träffa massa folk, det kunde vara bara hon och jag. Det kunde vara dagar då vi inte rörde oss ur sängen under hela dagen. Men sen 30min innan affären stängde sprang vi ner till affären. Köpte massa gott och sedan gick hem och la oss framför en film. Andra dagar så kunde vi fixa oss, sedan bara sitta och prata, skratta, kolla på resor och dansa i flera timmar. Eller komma på helt random att vi ville på fest och bara träffa folk och bara umgås. Inte dricka, utan bara ha kul. Och jag minns våra kvällspromenader, och alla gånger hos min pappa. Våra små "photoshoots", jag minns varenda liten sekund som om det vore igår.

Men nu så sitter jag här, och undrar vad som hände.. Undrar om det någonsin kommer bli bra igen. Antar att det svaret kommer med tiden.. Men vill att hon ska veta, att jag alltid kommer att älska henne!


fransk manikyr



tänkte bara slänga in ett inlägg nu för jag hade tråkigt.
Har suttit en stund med detta just nu, tänkte prova och se hur det blev. Fick ju i julklapp Nagellack av mamma som man gör egen fransk manikyr. mycket snyggare och bättre att göra själv än att köpa såna lösnaglar!
var väldigt pillrigt om man kan säga så att få på de vita på topparna ( speciellt på min högerhand då jag fick andvända min vänster som jag är sämst på typ) så fick göra om ett antal gånger på den handen men här är resultatet!
jag älskar fransk manikyr , så jäkla snyggt !


bloggtorka

andlednignen till att jag inte har bloggat är att jag har bloggtorka. lixom hur intresstant är det genligen att läsa vad man gör på dagarna ? just därför kommer jag inte blogga. får se om jag kommer tbx om ett tag.
ha ett bra liv !


killar

Okej..
Nu äre så här va! Hata mig om ni vill nu killar.
Men faan va tråkiga och o romantiska ni är!
Det typ "romantiskaste" som ni gör... eller ah
det ända ni gör jämt är o säga " Ey vill du komma hit
och se på typ någon film o mysa elle"
Varför?
Varför kan ni inte bjuda ut oss på en dejt eller något
annat? Ta med oss någonstans o hitta på något kul!
Fine alla tjejer kanske inte tycker så här men det gör jag!
Väldigt trött på "film tittar killen"
Det kan man ju göra sen när man lärt känna varandra o är
tillsammans och så där!! Då kan det ju vara mysigt...
Men inte första gången man ses?
Är ni så dåliga på o hitta på saker o göra verkligen?
Skärp till er killar! Bättre än så kan ni det vet jag!!
// Svår flörtad tjej haha!! ;)



läste min kompis blogg och ville dela med mig av detta inlägg hon skrev.
håller med henne helt och hållet ! jag skulle tycka det var jätte roligt att bli utbjuden på en dejt istället för att sitta hemma och kolla en film med den personen.

Killar skärp er !;)

Min kompis som skrev detta heter Elina & jag tycker verkligen ni ska följa hennes blogg ! 
http://elinamaria.blogg.se/

killar

Okej..
Nu äre så här va! Hata mig om ni vill nu killar.
Men faan va tråkiga och o romantiska ni är!
Det typ "romantiskaste" som ni gör... eller ah
det ända ni gör jämt är o säga " Ey vill du komma hit
och se på typ någon film o mysa elle"
Varför?
Varför kan ni inte bjuda ut oss på en dejt eller något
annat? Ta med oss någonstans o hitta på något kul!
Fine alla tjejer kanske inte tycker så här men det gör jag!
Väldigt trött på "film tittar killen"
Det kan man ju göra sen när man lärt känna varandra o är
tillsammans och så där!! Då kan det ju vara mysigt...
Men inte första gången man ses?
Är ni så dåliga på o hitta på saker o göra verkligen?
Skärp till er killar! Bättre än så kan ni det vet jag!!
// Svår flörtad tjej haha!! ;)



läste min kompis blogg och ville dela med mig av detta inlägg hon skrev.
håller med henne helt och hållet ! jag skulle tycka det var jätte roligt att bli utbjuden på en dejt istället för att sitta hemma och kolla en film med den personen.

Killar skärp er !;)

Min kompis som skrev detta heter Elina & jag tycker verkligen ni ska följa hennes blogg ! 
http://elinamaria.blogg.se/

trött

kom inte hem förns vid 1 igår kväll och fick upp imorse vid halv 8 så är rätt så trött just nu.
Var med andersson ,jenny & elin in till karlstad igår för att hjälpa anderssons kompis med hennes bil.
tog flera timmar. och sen när vi va på väg hem kunde vi knappt köra. var så jävla halt efter all snö & slask. så vi åkte i 40 kilometer. och var desutom nära att sitta fast.
 Var på kursen idag och åkte sedan hem och har legat i sängen nu hela dagen. ont i huvet & mår illa. har gjort det sen imorse och det går inte över. Har inte så mycket mer att säga.


snälla bli bra !

att se dig ha så ont och må så dåligt åt det får mig att tänka på hur jag skulle göra om du inte fanns. Det skulle aldrig gå. Jag skulle aldrig klara mig utan dig. om det bara fanns något jag skulle kunna göra, men det finns det inte. detta kommer aldrig gå över & du kommer få leva med detta hela ditt jävla liv.
Jag hatar att se dig må dåligt, du går jämt ifrån mig när du har som ondast och gråter, för att du vill inte att jag ska behöva se dig svag. Men jag vill att du ska veta att jag beundrar dig enormt.
Vet att du inte läser min blogg men behövde få skriva av mig lite.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta P <3


ny vecka

Måndag idag gott folk. har inte hänt ett skit än så länge, gick upp tidigt imorse och sen när jag kom hem igen somnade jag och sov till halv 12 eller om det var till halv 1 ? kommer inte rikigt ihåg :)
Var nyår i lördags och den dagen/kvällen tillringade jag med mina älskade vänner. umgick såklart med mamma & pappa på dagen och åt fin middag osv.
Tyckte bara synd om mina älskade hästar vid 12 slaget eftersom dom är helt livrädda när det smäller, speciellt Maestro. dagen efter (igår) hade han fortfarande inte lungnat ner sig utan var helt osäker stackas Min lilla plutt.

Väntar just nu på mamma & pappa som är påväg hem med Max, gott gott !
sen ikväll blire bara myys ska ju upp tidigt varje dag denna vecka för att kursen börjar som vanligt igen nu efter 1 veckas ledighet.


NYTT ÅR NYA MÖJLIGHETER !

2012 ska bli mitt år , lets go !


RSS 2.0