11+

underbart väder ! har gått i tröja ute idag, helt sjukt va varmt de har blivit.
Ikväll blir de lite lyx här hemma, är ju lill lördag så idag kör vi på räkor & bagett, SÅ GOTT !!
Ska snart ut i stallet & fixa och även hjälpa pappa med att tvätta bilarna. Ikväll är det hockey som gäller, dock borta så kommer sitta fast klistad vid datorn & radion.

Imorgon åker jag även in till Örebro med kim för att gå på kursen. efteråt blir det en sväng på stan, Kim ville titta om hon hittar något att ha på sig till på fredag. Själv har inte mina pengar kommit in på kortet än så jag blir väll bara smakråd åt henne.
Det är nog det jobbigaste som finns när man inte har pengar & går i affärer, för då hittar man verkligen as mycket fint som man vill ha, gud vad jag hatar sånt !

blev inget fottande idag, hade inte ork till det + att hästarna är hur leriga som helt.


JAG GÅR I DAGAR I TRÖJAN DU HATAR

Sitter just nu och kollar på top model & sjunger för mig själv haha.
imorgon om det är fint väder tänkte jag nästan fotta lite.
förövrigt har jag suttit med detta inlägg i 20 min, sitter bara & tänker massa, Vad mycket man kunde göra annorlunda.

tack&hej trevlig helg!


underbart...

... VÄDER !! riktiga vårkänslor idag. Har fixat i stallet å hjälp pappa med lite saker.
mest legat & kollat oth.
Har även kommit på värdens bästa Födelsedagspresent till Julia, haha dock är det några månader kvar men endå ;)

Och om några dagar är den efterlängtade klassfesten här! OJ vad vi har planerat inför detta, bara för att alla ska kunna komma. och dehär har tagit oss flera månader, haha Men ska bli riktigt roligt att få träffa alla "Ormare" igen ;) helt enkelt den underbaraste klassen. har nog aldrig känt mig så trygg i en klass som denna var.
Jag har aldrig lixom passat in i mina tidigare klasser, tack vare mina såkallade "klasskompisar" & lärare.

aja skit samma, alla har väll säkert varit med om samma sak, right ?


Ny vecka

I fredags åkte jag & mötte Jolin & Linda , gick på stan en sväng sedan upp till amanda. Där blev vi kvar hela kvällen & drack lite öl & hade en riktig tjejkväll. Mamma kom & hämtade mig vid 12 & då blev det såklart max till kvällsmat !
På lördagens förmiddag åkte vi & hämtade hö, blev massor med stress på slutet eftersom vi skulle iväg på hockeyn kl 3. så blev bara in å käka byta om & åka igen. Vi vann denna match & nu är de nästan klart att dom går direkt vidare.

Igår åkte vi hem till Anders & Eva, blev lite firande av anders & där bjöds det även på smörgåstårta & vanlig tårta. Riktigt gott !
ikvällen bestod sedan av massa tvtittande,godis & cola.

Idag ska jag skicka iväg lite viktiga mejl osv. Sitter även & väntar på att 6:e säsongen av oth ska bli klar så jag kan titta påt men de går ju så sjukt jävla segt !



Godmorgon

Vaknade vid 9 idag. Har varit & släppt ut hästarna. Har kollat lite på datorn och snart tänkte jag gå ner & äta lite frukost för att sedan börja städa här hemma.
Får se när jag ska träffa jolin och dom andra, beror lite på när jag har skjuts.

Imorgon blire att hämta hö igen .. känns som det är de ända vi gör haha. Men har ju haft en liten kärra så man får ju inte med sig så mycket hö då. Men imorgon ska vi ta hästtransporten så efter de behöver vi inte hämta på ett tag. 
Det är även Hockey som gäller för min del, Mamma ska även med så blir att sitta då så pappa skulle iväg idag & köpa sittplats. Lär ju bli mycket folk efttersom det är 2:an mot 3:an som möts.
Blir kanske krogen efter hockeyn oxå men har inte riktigt bestämmt de än.
skulle vara roligt men får se om jag orkar eftersom jag ska upp tidigt dagen efter, Åker nämligen till Mariestad då för att fira min Bror som fyllde år i veckan.

Nej nu är jag hungrig så ska ner & äta. Ha en fin fredag !


helg

Tog helgen idag, riktigt skönt !
ligger redan i sängen och är ap trött, men ska kolla film.
Imorgon ska jag träffa Jolin, gud vad jag saknar den bruden ! ska även hälsa på Amanda,madde &lollo. Blir nog riktigt trevligt! dom har jag inte träffat sen Nyår så.

Blir ensam hemma ett tag på morgonen -lunch imorgon ,pappa ska nämligen iväg till håkan( bilmekaniker) å fixa bilen. Brukar ta flera timmar när han är iväg dit.

jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag tycker om årets bigbrother eller inte haha.
så ikväll har jag bestämmt mig för att strunta kolla påt. Inget händer ju där? as tråkigt verkligen !

Nej nu ska jag chilla & kolla film. puss & kram !


to die for



sexiga svarta stilettos high heels pumps nya platå röd sula
Rare Fashion - Gold Stud Pleated Dress


Festskor , Amadi , Nelly  Shoes - NELLY.COM

Onsdag

vilket jävla skit väder de är idag ?!? + svin halt överallt, så hästarna fick va inne idag, blåser desutom storm ute så känndes bättre att dom fick stå inne och hare gött.
Pappa & jag var iväg och handlade förut samt tog ut mitt paket från Jfr. alla smyckena passa & var mycket snyggare i verkligheten än på bilderna. Jag älskar verkligen jfr smycken. Har handlat där förut massa gånger & de är min absoluta favorit shop när det gäller smycken.

Pappa har åkt iväg till jobbet så är hemma själv, så tråkigt. Men mamma kommer väll om en stund skulle ja tro.
ikväll är det hockey kväll, dock spelar dom borta så blir att hålla koll på nätet.


Tänkte även passa på att säga Grattis till min Bror som fyller 23 idag, grattis grattis !

Mitt nästa inköp: MÖSSA !!


örebro

var iväg på kursen idag, började 1 och kom hem vid 4 typ. är så himmla trött just nu. pappa har lagat mat och nu ligger jag i sängen & fryser. klockan 8 blire top model sverige ! och senare big brother.
fick även en lapp hemskickad om att mina smycken har kommit, så åker iväg imorgon och hämtar ut de.

nät shopping

EC - One chain with cross

Ear cuff - Silver spike

Ear cuff - Little cross
Fingerring - Over the bend

Fingerring - Detailed


Nu är dessa godingar påväg hem till mig !


mysig söndag

Idag har jag bara chillat, legat i soffan & kollat tv & film. Mamma och jag bakade även kärleksmums Ja,vi har haft en toppen söndag!
var ute i stallet för ett tag sen och nu plockar jag på mitt rum. Imorgon ska jag även slänga massa kläder jag växt ur & inte tycker om längre.
Ikväll är det familjemys på hög nivå, om en stund ska vi spela bingolotto. & efter de ska jag kolla på Big Brother som börjar ikväll !!


Ledig imorgon desutom så blir massa plock osv i rummet. Ska även börja måla om de när jag är klar med rensningen + städning.

Lördags mys

Nu börjar jag komma på fötter igen ! efter 1 hel vecka av halsfluss. har inte kunnat pratat på hela veckan heller. Men nu börjar allt äntligen släppa. var så jobbig denna vecka. enda jag gjorde var att dricka ton vis med te & varm oboy. åt inget alls och hade ingen aptit.
sitter just nu vid mammas dator i vardasrummet har mina mys kläder på mig och laddar upp för melodifestivalen. Blir även dipp & grönsaker till det.

Ska nu skrapa en triss eftersom mamma tjatar huvet av mig. Hon har redan vunnit på sin men vägrar säga hur mycket -..- mogen mamma ! haha
Nej ha en underbar Lördag kväll !


,,

ligger här hemma med halsfluss,ont i huvet osv..
så uppdaterar när jag är på fötter igen !

Ha de fint så länge <3


helgen

Som sagt så kom Stefan med familj och hälsade på, sååå kul !!!! blev en massa bus & mys. I lördags Åkte jag hem till Kim vid 3, vi började fixa oss ,drack osv sen iväg till en kompis och dricka. Vid 11 hoppade vi in i en taxi och åkte till NightShift. min brutta bjöd mig på några drinkar där men de sög verkligen där. va typ 10 personer så vi palla inte med de utan drog vidare till donken för att käka. Mamma kom sen & hämtade oss.
Väl när vi kom hem och när jag la mig i sängen så började jag må dåligt. Jag skakade , hjärtat pumpade som fan och de känndes som någon skulle strypa mig på halsen. Var 2 fingrar som satt på halsen hela tiden. Dyng obehagligt. Till slut var jag tvungen att väcka mamma. Hon hjälpte mig och allt och sedan konstaterade att jag börjar få halsfluss.. KUL LIV !!

Sov inget den natten så nu är jag galet trött. Som tur är jag ledig imorgon så kan sova ut & vila och hoppas jag blir bättre och även hoppas på att jag bara får ont i halsen så jag slipper halsfluss.


Stefan & hans familj åkte hem idag vid lunch då åkte vi iväg & hämtade hö.
Fick sedan besök av min andra bror & hans familj så det blev prat & mys med dom och deras lilla kille.

Nu ska jag kolla film & sova.


fredag

Fick oväntat besök igår kväll. Min kära bror från stockholm och hans familj kom. Så de blev massa bus !
Idag har vi kollat film,bakat gjort iordning mat osv. Julia kom in till mig vid 8 & började busa, haha riktig bus unge dedär ! Nu ska jag ner igen puuuuuuuuuuss


möte

Gick upp vid 9 idag, tog ut hästarna fixade mig & käkade frulle sen begav jag mig till kim. va där ca 10 min sen gick vi till coop och därefter till bussen. Vi kom rätt tidigt till örebro så vi åt på donken & gick även till på hm en sväng. Sen vidare på mötet, de gick bra tog bara 15 min kanske.
Åkte sedan tillbaks hem och nu sitter jag här. Äntligen fri & ledig från allt för denna vecka!

Imorgon åker jag & pappa iväg och hämtar mamma sen vidare till kumla för att hämta den nya bilen dom köpt.
Det blev en Volvo v70.

sitter just nu och väntar på mamma så vi kan fixa hästarna samt äta mat. Är så trött idag så blir väll sängen dirr efter.


20120208

Gick upp vid 10 och tog ut hästarna, pappa var snäll & följde med ut och hjälpte mig.
Vi kolla en sväng på tvn men sen började pappa laga mat, stuvade mackaroner & köttbullar blev det.
sen kollade vi på en film och nu har han åkt till jobbet och jag sitter här och har tänkt att hoppa in i duschen snart. Sen ska jag förbereda lite inför maten. Fisk & ris ska jag & mamma äta idag. och JAAA fisk !! JAG SKA ÄTA FISK ! haha kan knappt själv förstå att jag börjar tycka om fisk !

Fick även ett sms från hm om att min skjorta har kommit, beställde den innan jul och äntligen har den kommit.
kommer inte ens ihåg hur den ser ut eftersom den inte finns kvar på hemsidan.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen.


shopping

Åkte och mötte upp kim imorse vid 10, vi handlade fika osv och gick sedan upp till våran gammla mentor som vi hade innan denna kurs som jag började precis. Vi ville hälsa på alla & även tacka Mats för allt och att han faktiskt visade oss denna kurs, för aldrig skulle vi hitta denna annars.
Tog därefter bussen till Örebro, vi började klockan 1 idag. Efter kursen gick jag och Kim på stan, jag fick b.la med mig ett par skor,3 tröjor & en skjorta. Var rea på nästan allt ju så billigt blev det !

Kom inte hem förns vid 6, mamma kom och hämtade mig i kga sen åkte vi & handlade.
Nu ligger jag i sängen sjukt trött och vill bara sova typ. Är ledig resten av veckan förutom att jag har ett möte klockan 1 på torsdag. Så imorgon får jag sova !

Nästa Torsdag åker jag även till uppsala.


Måndag

Ny vecka igen då och jag har inte gjort ett skit idag. Legat och kollat tv & pratat med pappa tills han åkte till jobbet. Väntar på att mamma ska komma hem, då blir det mys kväll med henne !
Imorgon börjar jag inte förns klockan 1 i örebro dock har kim & jag lite att fixa i karlskoga imorgon så åker nog tidigare till henne så vi får fixa det.
förövrigt börjar jag bli förkyld, nyser exakt hela tiden, både mamma & pappa är likadana desutom.


helgen

Åkte iväg till örebro med kim i fredags , slutade vid 12 så tog bussen hem till henne då. Kim var duktig och lagade kyckling & pommes , galet gott !! sen fick vi skjuts av kims syster kille till bolaget, vi gick även på stan en sväng och köpte smink osv, tog bussen hem till mig och fixade stallet och oss sjävla. vid ca halv 8 skjutsade pappa oss till festen. Blev kvar där till typ 1 och då hämtade mamma mig.
Igår gjorde jag inte så mycket, vi fixade iordning alla boxarna sen åkte vi hem till pappas jobbar kompis för att få se derbyt mellan Bofors-örebro. Åkte sen hem och laddade upp med grönsaker & dipp till melodifestivalen.
dead by april var såklart bäst !

Idag har mamma och jag varit och handlat lite. har även laddat upp med massor med chips,dipp,grönsaker,choklad osv..

Själv är jag ledig imorgon vilket är otroligt skönt ! denna kurs är bara 2 gånger i veckan.
och kan även berätta att den 5 mars åker jag till Norge !


?

Vart Är mannen i mitt liv ? du får gärna komma fram snart !




Tumblr_lhsw7sa5q91qe42eqo1_500_large


trött

min lilla buse till häst måste alltid hålla på med något så igår när vi skulle ta in dom låg båda handtagen till insläppet på backen och helt sönder bitna.. Dock verkar dom inte vara något rymmningsbenägna då dom kunde springa vart som helst i ledet men nej , alla 3 stod så fint och väntade vid insläppet på insidan hagen, dom hade antagligen inte fattat att de var öppet.
tokig häst jag har !



gammal bild sen vi köpte han , dock inte jag som rider !


Glad chey

Fick besked igår eftermiddag att det var 1 som hade hoppat av kursen till utomlands så att jag fick den platsen !!
är as glad ! åkte dit idag med kim och kursen började, slutade vid 12 så fick springa till bussen för att inte missa den. Följde med kim hem en sväng till pappa slutade, vi gjorde lite uppgifter vi fick med hem.
kom hem vid 3 och fryser ihjäl. Kommer nog bli sjuk :(

Igår kväll var pappa & jag på hockey, Borfors vann med 6-3 ! woop woppp , nu ska vi bara spöa skiten ur Örebro på lördag, derby å grejer.


Glad chey

Fick besked igår eftermiddag att det var 1 som hade hoppat av kursen till utomlands så att jag fick den platsen !!
är as glad ! åkte dit idag med kim och kursen började, slutade vid 12 så fick springa till bussen för att inte missa den. Följde med kim hem en sväng till pappa slutade, vi gjorde lite uppgifter vi fick med hem.
kom hem vid 3 och fryser ihjäl. Kommer nog bli sjuk :(

Igår kväll var pappa & jag på hockey, Borfors vann med 6-3 ! woop woppp , nu ska vi bara spöa skiten ur Örebro på lördag, derby å grejer.


RSS 2.0