förkyld ?

NEJ NEJ NEJ! fyfan, jag börjar bli jätte förkyld igen ! :( hatar verkligen att vara förkyld... jag vill inte, byt med mej någon snälla !?!!

aja, imorn är det sista dagen på praktiken då, efter den åker jag in t kga med Jolin och köper kläder t halloween :) myys ! och då blire köpa lite annat oxå.
ska bla köpa;
svart och vit ögonskugga
spets/string trosor
lösögonfransar
tröja
parfym
och lite annat smått som jag inte kommer på just nu =)
har inte så mycket mer att säga, lägger upp lite nya bilder med !



om mig

Lovade er för någon dag sen att jag skulle skriva lite om mej själv. och det tänkte jag göra nu.

jag heter Malin Nyström och är 18år. går på Letälvsskolans gymnasium på programet Barn & fritid 2;a året i Degerfors.
när jag var ca 12 år fick jag min första häst. Mulle hette han. han finns nu inte hos mej idag och jag saknar honom väldigt mycket men jag hoppas han har det bra på andra sidan och han busar nog med alla andra hästkompisar.

Just nu har jag 3 hästar, Cindy min lilla shettis, palle min c-ponny som jag tävlar på i dressyr och min nya lilla stjärna Maestro som är storhäst som jag nyss har köpt. Han är en valack på 5 år, han är ett halvblod och har färgen fux :) han är även halv bror med dressyrstjärnan Briar.

Jag bor nu i degerfors sedan 2 år tillbaka, Innan bodde jag i Karlskoga. nu bor jag i strömtorp och har mina hästar här hemma på gården, det är otroligt skönt att ha dom hemma istället för att åka till stallet varje dag.

det var lite om mej själv :)
hittade ingen bild på cindy men kommer på dom andra.

Jag och Palle
jag och palle

maestro, bild sen förra vintern
m
Mulle, vila ifrid min finaste prins

DAGENS BÄÄÄSSSTTTAAA !


svar till sofia!

sofia;

Hittade just din blogg, äälskar den!
Eva, är det din syster??

svar till sofia; va kul att du hittade hit !:) va roligt att du tycker om den.
eva är inte min syster utan min brors flickvän :)


eftersom jag har fått lite nya besökare har jag tänkt att berätta lite om mej själv i ett inlägg. men det hinner jag inte idag tyvärr utan det får bli imorgon :)

tänkte bara skriva lite vad som hänt idag.
klockan ringde vad halv 7 imorse och då vare bara att gå upp och sminka sig och fixa allt, sen åt jag frukost sen drog jag iväg till praktiken som började kl8. jag var där hela dagen till klockan 4 när jag slutade då gick jag ner till samhället och där träffade jag dogge först, sen jolin,becca,gela och massa andra folk. vi stannade och pratade en massa. sen vid 6 kom min mamma och hämtade mej, jag sprang upp och böt om till stallkläder och ut i stallet och fixa där och nu sitter jag här, har inte hänt något knappt idag.
imorn ska jag nog in till karlskoga en sväng och köpa en ny brunkräm eftersom min är slut! ;)

kommer en dagens sötis snart oxå. håll utkik :)

pussar*

sjuk ..

är hemma och är sjuk idag ;/ inte kul..
igår va vi och hämtade hö och massa, efter det fixade jag stallet sen åkte min snälla pappa och köpte en pizza till mej:) namnnamn
och idag när jag vaknade var jag jätte yr , usch ! så jag har legat i sängen heladagen idag. men imorn blire jobbet igen :)
har inget att skriva mer för har inte hänt något idag, mamma kommer hem sen då blire en tjejkväll eftersom pappa är iväg och jobbar så är bara jag hemma just nu.

pussen*

nightshift

nu ska jag gå ner och äta mat sen drar jag till madde och förkrökar lite sen drar vi vidare till nightshift med massa roligt folk ! :)

idag var jag i örebro med mamma,pappa och eva. det blev ett par lack leggings och ett par skor som man kan ha i vinter :) sjukt mysiga.
har inte så mycket mer att säga faktiskt, igår kväll gick jag ut och mötte dogge och sebbe en sväng sen drog jag hem och sov.



NU ROCKAR VI GUMMAN ! <3
pussen;*


myskväll

ikväll blire att vara hemma bara och mysa, tog en dusch förut å va ute i stallet och fixade. och nu kom mamma hem med massa godis så ska vi mysa och kolla på idol :)
imorn taggar ja nightshift !



nu ska jag äta lite baugett och massa gott !

pussen*

oj oj oj vad tiden går

redan 2 hela veckor sen jag bloggade , fy skäms på mej ! så dålig att uppdatera. hänt väldigt mycket nu iallfall kan jag säga.
kommer en liten bildbomb oxå så ni får se lite nya bilder :)
iallafall jag praktiserar på ett dagis nu. är jätte roligt där ! barnen är såå söta :)
idag har jag varit hemma, ont i magen.. så pappa och jag hade en mys dag tillsammans, han åkte och köpte mat till oss sedan fikade vi och kollade på film och massa. han tog tilloch med ut hästarna idag :) min snälla pappa.










puusseen ;*



RSS 2.0