Onsdag

gick upp halv 8 idag och skulle iväg till Kursen som började 9 idag.
slutade därefter klockan 10, värt ! pappa kom och hämtade mig och åkte hem & kollade tv en sväng innan vi skulle iväg ut för att äta lunch.

efter det åkte pappa till jobbet och jag är kvar här hemma ensam & är trött. Har legat och tittat tv en sväng men nu orkar jag inte längre, nu blire en powernap !


:(

R.I.P Vilda Hillda


förlåt

riktigt dålig uppdatering men har inte riktigt hunnit med de.
Åsa kom hit på besök från stockholm i torsdags så har haft fullt upp med henne hela helgen.
Hon följde med mig till min kurs i fredags och därefter åkte vi till örebro en sväng. Träffade Jolin en snabbis där
och Åsa shoppade lite.
På lördagen blev det klassfest och sedan utgång senare på kvällen. Måste säga att min klass är BÄST !
Igår åkte även Åsa hem och på kvällen hade jag söndags mys med mamma & pappa.

Måndag idag då och jag är ledig är även ledig imorgon oxå. ska bara ta det lungt idag , är riktigt trött måste jag säga !

<3



Fredag- hemmakväll
Lördag- krogen med underbart folk.

Tack till abie som fixade mitt hår den kvällen !



Måndag idag då och jag är ledig. ska iväg till AF imorgon på ett möte så får se hur det blir med allt.
ska snart börja leta efter mina betyg oxå som är helt borta..
har ingenting att skriva så hejdå.

min saga blev sann !

Jag kommer aldrig glömma bort när jag såg dig för första gången !





Mitt liv - hästar - min historia

Jag började rida på ridskola när jag var ca 6 år gammal & började som alla andra i nybörjargruppen
efter ex antal gånger där tyckte min lärare att jag hade gjort så mycket framsteg så att jag fick byta grupp.
denna upprepade sig ett antal gånger genom åren. Och redan när jag var 6 år gammal började jag tjata om en egen häst att ta hand om.

Åren gick och jag blev 12 år och jag tjatade som bara den på mamma & pappa att få en helt egen liten häst att ta hand om. Och då orkade mamma & pappa inte med mitt tjat längre, vi började leta efter en häst. Vi åkte runt överallt och provred osv men hittade inget speciellt som jag tyckte om, tills en dag då jag själv satt och kollade runt på hästar som var tillsalu. Och jag kände redan då att det var något speciellt med den ponnyn. Sprang och visade annonsen för mamma och hon ringde direkt till ägaren och samma dag åker vi och tittade på han.
Hade inte sett en enda bild på hästen innan utan åkte direkt, han stod även i kristinehamn så var väldigt nära.

Åkte dit och fick äntligen se han, Mulle som han hette och jag blev helt tagen, han stod där med hans bruna snälla ögon, hans lurviga päls och hans vackra uttryk.
åkte hem därifrån och sa att han ska jag ha. Om jag inte får Mulle lägger jag ner allt med hästar osv.
och var helt bestämmd.
De jobbiga var nog att han hade haft Fång den sommaren så om det visade någonting hos veterinären så skulle vi inte köpa han.
Den dagen fick jag inte följa med utan fick gå till skolan istället och det var nog den längsta skoldagen i hela mitt liv. kom hem och jag var hemma ett bra tag innan mamma ringde med beskedet.

och hon sa till mig i telefonen att jag skulle bli Hästägare !!!!
och jag har nog aldrig varit så glad i hela mitt liv. den känslan av lycka. Jag minns hur jag sprang i hela huset & skrek av glädje.

Och jag måste erkänna att Mulle var min livskamrat, min första egna häst, han var helt galet bra.
Han är den bästa häst jag någonsin har haft och kommer att ha.
Jag slet som ett djur med Mulle i ca 1 år för att bli en fin dressyrhäst och tillslut kom resultatet
Jag minns ett speciellt minne med han då vi fick våran första rosett tillsammans i dressyren och kom även 2;a som vi båda var mycket stolta över.

Och när allt började gå riktigt bra för mig & Mulle med placeringar på tävlingar osv så kom beskedet som ett brev på posten. Han blev sjuk och var senare tvungen att ta bort min älskade prins.

jag kan fortfarande se han i mina drömmar och när han står där ute i hagen med alla andra hästkompisarna.

Mulle kommer alltid finnas i mitt hjärta.
Min prins R.I.P


Onsdag

vaknade vid 9 idag, igår kväll fick jag helt plötsligt dyng ont i halsen och har haft det hela natten och även nu.
Galet jobbigt ! vill verkligen inte bli sjuk nu när jag är ledig..
Om en stund ska jag börja göra iordning mig och sedan iväg till min älskade farmor för att äta lunch.
och ikväll ska jag på Bio med mina saknade babes Tina & Angelica ! breaking dawn part 1 ! och jag är överlycklig att äntligen få se den !! har väntat på den så jäkla länge !

Nästa vecka på torsdag kommer även saknade Åsa till mig , kommer bli galet roligt ! henne har jag inte träffat på ca 1 år .


tisdag

Vaknade vid 10 gick ut och tog ut hästarna och pappa hjälpe till.
och efter det har jag inte gjort något , kollat tv ,städat lite osv. Sitter och väntar på mamma så vi kan börja med maten Tacos blir det idag. galet skönt att vara ledig denna vecka och bara ta det lungt.
På Torsdag kommer Stefan,Celina & Julia hit på besök och stannar hela helgen & även Anders,Eva & Marcus kommer i helgen. Så det kommer bli fullt här hemma men det kommer bli galet roligt. Hela familjen har inte vare sammlad på länge.

Sitter i soffan just nu och kollar top model, klickade hem ett gratis kit förut oxå så får se när det kommer hem spännande !


Måndag

varit hemma hela dagen och kollat tv endast så därför har jag absolut ingenting att skriva om.




Det jag absolut skulle vilja ha i Julklapp





Fars dag

inte bloggat något idag men har inte haft tid riktigt.
vaknade vid halv 11 gick upp och koka kaffe till pappa och satte även på ägg, åt frukost sedan iväg och göra iordning sig eftersom vi skulle iväg till Karlstad.
Mamma & jag gick in på gallerian en sväng eftersom vi båda var i stort behov av nya Bh;ar. Hittade en grymt snygg leopard mönstarad ;) fick även med mig lite smink och hårnålar hem.

Efter det åkte vi och åt lunch på ikea, galet gott var det ! åkte därefter till gravarna och tände ljus hos Farfar & Morfar <3
kom hem ut i stallet snabbt sedan in och firade pappa med kladdkaka med glass osv.

Ledig denna vecka & fyfan vad jag är glad för det.

Nej nu ska jag kolla film


Julklapp ?


galet trött !

vaknade vid 10 idag , är fortfarande galet trött det känns som jag skulle kunna sova i minst 100 år.
Igår blev det tårta,kramar,intyg´s utdelning, prat om framtiden med AF gubben osv.
efter det åkte jag & kim iväg till stan och mötte upp zacka och efter det följde jag med kim hem en sväng.

Pappa kom sedan och hämtade mig åkte hem och tog in hästarna osv, senare på kvällen började jag må illa igen så gick och la mig och somnade där efter.

Idag blir det nog en sån där dag man bara ligger i sängen/soffan glor film äter fet mat och bara mår bra.
ska även färga håret men gör nog det imorgon.
skriver mer sen om jag orkar.


2011-11-10

Åkte iväg till skolan idag, vi hade föreläsning och det var nog den tråkigaste någonsin ! och efter det hade vi Tema med Emil slutade vid 2 och tog en fika med kim. åker därefter hem. nu har jag nyss ätit och ska snart ut i stallet.

Sista dagen i skolan imorgon och jag har ångest. jag vill inte ! har fått en jätta bra sammanhållning i klassen och vi har till och med fått ett litet kärlekspar i klassen ;) haha
Våran mentor har förövrigt beställt in 2 tårtor till oss imorgon så vi ska bara sitta och prata och ha det trevligt de sista timmorna, kommer sluta 12 imorgon och då hänger jag nog med kim hem en sväng tills pappa har slutat jobbet.

Kan inte fatta att det redan har gått 12 veckor & att jag är arbetslös haha.
dock har jag lite saker som jag ska göra här hemma, måla om rummet, tapetsera osv..

halloween

vaknade upp av att solen tittade fram , äntligen ! här i Degerfors har det nämligen varit molnigt och grått i över 1 vecka. Blev hemma från skola idag för att vila upp mig lite, min huvudvärk vill inte gå över riktigt.
Men ska åka iväg till skolan vid 6 då det är halloween firanden på skolan, blir spökvandring osv. Och så får jag känna hur jag mår, men har bestämmt att jag ska gå iväg nu dom 2 sista dagarna i skolan.

Till Helgen ska jag nog bara vara hemma och vila upp mig, skönt ! har varit ute och sprungit några helger nu så känner att det är dags att vara hemma lite oxå. Får hoppas på att någon av mina bröder kommer på besök då när jag väl är hemma ;)

förövrigt har min mobil blivit helt knas, den skickar sms som jag inte ens vet om, min kontaktlista är borta och det går inte att få tillbaka den, mina nummer har försvunnit osv.
snart dax att börja ta fram valpögonen för pappa tror ja.


fan jävla skit !

så känndes det idag när jag hade stressat iväg till skolan för att åka iväg till örebro.
dock kände jag redan imorse att det var något fel , mådde illa när jag hade ätit frukost dock så tyckte jag just då att det inte var så farligt eftersom jag nästan alltid gör det på morgonen sen började jag må illa igen när jag tog ut hästarna men gick sedan över på engång så cyklade iväg till bussen. Väl när jag hade kommit på degerfors bussen började jag må riktigt illa igen. som tur var hann jag av bussen innan det var försent.

gick ner till skolan då allt var lungt sen kom bussen vi skulle åka med in till örebro, gick in och satte mig och började direkt känna mig dålig igen. Satt en stund och trodde det skulle gå över men icke, allt blev bara värre och värre till slut fick jag gå av bussen och säga till min lärare att jag inte orkade följa med, kändes som jag skulle spy direkt när vi skulle åkt i såfall.

Så fick ringa till pappa så han fick hämta mig på skolan och sedan köra hem mig.
kom hem vid ca halv 10 och somnade där efter till halv 12 på dagen , kollade klockan och somnade sedan om igen till klockan var 2.

Mår fortfarande lite illa och har galet ont i huvet tror även jag har lite små feber, men måste bli frisk till imorgon då det är halloween på skolan. så ska göra allt vad jag kan för att bli frisk. för det är nog det värsta som finns att må illa.

ont

när jag vaknade imorse och hade precis tagit på mig kläder slog jag i mitt bakhuvud i en planka/vägg (svårt att förklara)så föll ner på golvet och blev liggandes , känndes som huvudet skulle sprängas gjorde så jäkla ont !
nu efter halva dagen har jag fortfarande ont i bakhuvet och har haft små huvudvärk hela dagen.

+ att jag har galet ont i jumsken vaknade upp med det och har inte kunnat gått på hela dagen knappt, har fått haltat fram. Går så jäkla bra för mig jämt ! alltid ska det vara nått fel.

Imorgon åker jag in till örebro med klassen och går på "jobbmässa"
mitt CV & mitt personliga brev är utskriviet och klart för att lämna hos alla imorgon.


var iväg på semester och jag var överlycklig för att jag fick rida !


ouuff

galet dålig uppdatering av helgen men har inte hunnit !
i fredag blev det halloween fest med galet trevliga människor. dock fick jag ont i huvet och åkte hem rätt tidigt.
låg och kollade film exakt hela dagen igår fram till 5-6 då jag & kim bestämmde oss för att vi skulle ut.
dock kom jag inte iväg till zacka förns klockan var runt 8 efter det, Petra följde med oss ut oxå och vid halv 10 tror jag kom vi hem till Rasmus där vi förfestade.
Kom inte in på krogen förns klockan var vid halv 1 men oj så kul jag hade, träffade många från klassen där och vi hade grymt roligt tillsammans !

Idag vaknade jag vid 12 och har suttit och kollat på tv. Nu väntar jag på mat och att mamma ska hjälpa mig med mitt cv.

Ikväll åker vi hem till Pappas jobbar kompis för att se Örebro-Bofors på tvn, och jag hoppas på gud att Borfors vinner ikväll! är ju lixom 1;an mot 2;an som möts
.


fredag

Godmorgon !

vaknade vid halv 10, gick upp och satte på kaffe till pappa medans mamma var ute i stallet och tog ut hästarna.
efter det blev det frukost och nu sitter jag här och skriver.
om en stund ska jag börja städa här uppe på övervåningen , det behövs kan jag lova !
sen vid 3 åker jag in och möter upp kim & Jolin, blir att köpa de sista för ikväll.
sen hämtar mamma upp mig och kim igen och åker hem till mig.
då blire att göra sig iordning och sedan vidare ut till bubbaskogen !

kommer nog inte uppdatera här något mera idag så ha en fin dag/kväll !



glada tjejer !


fredag

Godmorgon !

vaknade vid halv 10, gick upp och satte på kaffe till pappa medans mamma var ute i stallet och tog ut hästarna.
efter det blev det frukost och nu sitter jag här och skriver.
om en stund ska jag börja städa här uppe på övervåningen , det behövs kan jag lova !
sen vid 3 åker jag in och möter upp kim & Jolin, blir att köpa de sista för ikväll.
sen hämtar mamma upp mig och kim igen och åker hem till mig.
då blire att göra sig iordning och sedan vidare ut till bubbaskogen !

kommer nog inte uppdatera här något mera idag så ha en fin dag/kväll !



glada tjejer !


heeeeelg

idag tog jag äntligen helgen för denna vecka !
sen går jag bara 1 vecka till sen slutar jag , fyfan va tråkigt de kommer bli.
Har hittat dom skönaste människorna. Har ärligt talat ALDRIG haft en klass som denna och jag kommer sakna dom så jäkla mycket.

Imorgon bär det av till den läskiga Bubba skogen för att fira halloween med dom bästa !
ska bli otroligt roligt att få träffa alla saknade vänner igen , har inte träffat 1 enda sen i sommras.
Åker in till stan imorgon vid runt 3-4 och möter upp kim och handlar & fixar allt till imorgon kväll.
vi har bytit utklädnader minst 50 gånger och idag böt vi igen och tänkte ekonomiskt istället, så det blir inte alls så flachigt som vi har tänkt oss från början, lixom palla lägga flera 100 kronor på kläder som man använder 1 gång på året, inte ens värt det !

Just nu sitter jag och väntar på mamma ska komma hem så att vi kan åka och handla mat för här sitter en tjej som är sjukt hungrig !
sitter och försöker klura ut vad vi ska äta men är just nu sugen på all mat som finns känns det som hahaha.




puss


2011-11-02

redan hemma , så skönt ! har en väldigt skön vecka denna vecka.
hade rundvandring med min sköna mongo klass ! dock var det sjukt kallt ute idag.
avslutade dagen med fika på " som hemma " slutade kl 12 idag och efter det gick
jag och kim runt på stan och kollade lite saker till på fredag.


pappa kom därefter och hämtade mig och nu sitter jag här och dunkar musik i hela huset !
funderar på att hoppa in i duschen en sväng
.



sommar !



här kommer en busig bild sen i sommras med min saknade Jolin Kiel <3
osminkrade och vackra !
fyfan vad jag saknar sommaren


godmorgon ?

vaknade för bara en liten stund sen av att mamma smsade mig, blev en liten powernap , alltid lika skönt !

Vaknade imorse vid halv 8, bara att gå upp och göra sig iordning för skolan, Teater stod det på schemat.
i början va vi 4 st i klassen men efter ett tag droppa fler och fler in , dock blev vi inte ens hälften endå.
Teatern var grymt kul och jäklar vad vi skrattade, tallrikar flög åt alla håll och kanter !

Fick sluta vid lunch idag så pappa kom och hämtade mig då och sen åkte vi och käkade dagens.
nu kom mamma hem så ska ner, puss


RSS 2.0