Söndag.

Har inte hunnit blogga på dom här dagarna, För i Fredas fick mamma ett ryck och ville åka upp till min bror och hans tjej i stockholm så direkt när jag kom hem från skolan fixade vi iordning i stalle tog in dom å så sen åka vi till stockholm. var där i några timmar och det var super kul! sen åkte vi hem vid typ halv 10 el något på kvällen påvägen hem sov jag i bilen haha :) och sen när vi kom hem orkade ja inte sätta på datorn och blogga om dagen för jag var sjukt trött.

Sen igår han jag inte häller blogga för igår morse kom mamma in och väkte mej sen käka vi frulle sen fixa jag iordning mej för vi skulle på marken. Jag köpte en tröja där och massa godis,Mums ! sen lyssnade vi på min tremänning som spelade på samhället. Han var riktigt bra !
Sen hem en sväng å käka å så sen åkte vi på Fotboll Degrfors-Västerås 1-0 blev det till Degerfors. när andra halvlek började så började jag att frysa haha inte kul, men satt där å as frös tills det var slut, sen åkte vi hem å satte på mej massa mysiga kläder,käkade godis och kollade på filmen Patrik 1,5 haha den var bra faktiskt. sen var jag så trött att jag gick och la mej så kunde inte blogga igår häller.

Idag vet jag inte riktigt va det blir men ska nog bara vara hemma,blir och rida idag skulle jag tro sen typ fixa iordning till skolan imorn.
Patrik 1,5

Torsdag!

Förlåt men kunde inte blogga igår. Först var vi i gryten med klassen gick ngn jäkla tipspromenad gud va jobbig den var, gick faan runt hela sjön skit långt ju ! men måste bara säga att jag ÄLSAKR BF1 <3 så sjukt sköna människor.

Sen gick vi hem te Alex en sväng sen kom pappi å hämtade mej så då drog ja hem 1 timma el ngt . bytte om å grejja sen tillbaks till samhälle, där träffa ja massa roligt folk sen drog vi ner till cirkusen å kolla djuren haha så söta ! värsta söta lilla hästen ju :)
sen drog vi upp te samhälle igen å hade fett kul ! sen vid 9 drog ja hem å gick å la mej typ på en gång för ja hade fett ont i huvet så kunde inte vara uppe så därför han ja inte blogga igår.

Idag var det skola igen då, träffa några lärare som vi ska ha sen under åren. vi jobba inget idag häller hihi sjukt skönt! sen imorn äre BF-dag undrar va 2:erna och 3:erna har hittat på xD hoppas att de inte är ngt läskigt bara :P haha

Fösta Skoldagen !

Yes Idag började skolan, gjorde inget idag bara hälsade på varann pratade lite och fick en rundvisning. Imorn ska vi till gryten och grilla hambugare och lära känna varann, hihi sen på torsdag blir de vanlig skoldag sen på Fredan äre BF dag haha så då skulle vi typ göra massa aktiveteter.

Sen efter skolan hängde ja med hem till alex kollade tv å sen gjorde madde och ja iordning oss sen drog vi te sammhälle, där träffa vi sjukt glada människor som jag inte träffa på evigheter ! specielt JOLIN ! <3 sjukt kul å träffa henne.

imorn blire gryten med klassen då, sen blire ner te cirkusen å glo på djur haha
Ihelgen äre marken här oxå , så blire SUUPA för hela slanten, :)

sen måste ja bara in te karlskoga å köpa kläder, sjukt mkt rea äre där nu ju ! har fan inga pengar kvar snart av min lön.
något shoppingberoende
svar: JAAAAAAA !


Grattis Mamma !

Idag Fyller Mamma 50år GRATTIS TILL HENNE!
kom folk hit å käka å allt som igår, Och hon blev riktigt glad för presenterna :)

Gick upp halv 9 idag, så är helt slut nu ju och imorn börjar skolan ,BLÄÄÄ !! Men är upprop kl 11 imorn allafall så då kan man ju sova till halv 10 el ngt :) skönt !
Så funderar på om ja ska gå å kolla en film nu eller hur jag ska göra. Finns typ inget att skriva på bloggen idag knappt eftersom de hände exakt samma idag som igår, hehe

Firande !

Idag var det fullt upp här hemma gick upp halv 9 å käka frulle sen drog igång med städning å allt blev klara vid 2 halv 3 haha sen nästan precis då kom folket , åt maassa gott prata å skrattade å hade almänt kul. så nyss typ åkte dom, och imorn blire samma sak igen haha, bara att mamma får göra en ny tårta till imorn för den tog slut idag haha

Hoppas bara hon blir nöjd över våran present :) hoppas verkligen det.

det kommer bild på hur jag såg ut idag på kalaset
 jag

Linne: H&M
skjorta: Snott av bror (a haha
skärp: H&M
Leggings: Gina Tricot

Inget internett!

mitt internett pajade för några dagar sen just därför har jag inte kunnat blogga. Men min snälla pappa fixxade idag :)
har inte hänt så mkt annars, varit i Örebro en sväng å sen träffat underbara vänner som de blev en hel del fest med ! de gillas :)

Idag Fyller pappa år så Grattis till han !
Imorn kommer det även folk som ska fira mamma som fyller 50 år på måndag ! så de blir en hel del att göra, kommer ju även folk på måndag som ska fira mamma så.

Sen börjar man ju skolan på Tisdag :( FYYY !! vill inte !! vill ha mera sommarlov ju.


Söndag.

Dålig uppdatering ja vet, fy på mej, men har knappt suttit vid datan nu när det är kanon väder ute ! Har bara varit ute och solat å badat hela dagarna långa. Igår blev det Kräftskiva gud va gott !

Idag har jag varit i Karlstad,Kristinehamn och sedan till farmor, Farmor fyller år idag så var och gratta henne.
sen nu på kvällen har ja suttit och spelat kort med mamma och pappa, gissa vem som vann hela tiden ?! 
JAAAAAAG !! haha 

Brun?

Idag har jag varit ute och stekt i solen, så skönt ju ! har även badat massor. Älskar detta väder, har även fått lite färg på mej idag oxå :) I like it <3

senare vid halv 4 bar det av till Karlskoga djur klinik, kattungarna skulle bli vaccinerade, de gick bra !
Träffade även Mathias där, Gud va ja har saknat den grabben! hur kul som helst att träffa han.
sen åkte vi hem och solade lite till, vi grillade även sen på kvällen hur mysigt som helst att sitta ute på altan och käka grillat, mums
 
sen nu i helgen ska vi käka kräftor för första gången i år , massa gott !

Sol och Bad

Idag blev det sol och bad för min del, hur skönt som helst ju ! vill att dagen aldrig ska ta slut när de är så här underbart väder ute.
Jorå idag fick ja min sololja och aftersun å grejerna tog på mej oljan direkt efter när jag var och hämtade det, men blev inte så lång tid jag hade på mej det men gud va bra den var ! man såg resultat efter en jätte kort stund bara, Så imorn hoppas jag kan ha på den längre än idag. Den luktade jätte gott oxå, så den rekomenderar jag verkligen !!

Har faktiskt inte gjort så mkt annat, skulle igentligen ridit idag men var så varmt så struntade i det idag, kom nyss in från stallet tog in hästarna å de.

Sol !

Godmorgon!

Nu har jag precis ätit frukost, nybakat bröd och fil, mums! Och äntligen har solen kommit, loveit ! så idag blire mycket solning och badning, kollade på vart mina oljor är och dom hade kommit till OKQ8 nu yayy ! så nu äre bara att vänta på att man får dedär i mobilen så man kan åka å hämtat :)

Nej nu ska ja ut i det varma vädret å få lite färg på mej, skriver senare !

puss*

Ridning!

Hejsan alla !

Idag vaknade jag vid 11, hur skönt som helst att sova ju. Så synd bara att man snart börjar skolan.
Idag har jag varit i stallet nästan hela dagen har varit ute och kört min lilla bus Cindy var ute i ca 1 timma hur mysigt som helst äre, å hon är super duktig ! 

Sedan har jag fixxat i ordning i stallet massa å sen vare bara in å käka , å nu har jag tagit en liten paus för om en stund blire ut i stallet igen å rida palle. Har inte ridit han på evigheter ju ! men nu så skare bli ändring påt. ska köra stenhårt nu för ja ska iväg å tävla sen.

Så hela dagen idag har jag sprungit runt i ridkläder haha. Men de är sjukt skönt att ha hästarna så här nära huset och se dom när dom busar i hagen från fönstret.

Bjuder på en bild från en tävling hos Gullhov där jag och Palle kom 2:aJag och Palle


Hawaiian Tropic

Hawaiian Tropic


Idag beställde jag detta, någon som vet om dom är bra ?
har iallafall hört att dom ska vara sjukt bra. så får väll prova.

Dagens outfit

dagens outfit!


Linne: cubus
T-shirt: H&M
jeansthigts: Gina Tricot
halsband: Guldfynd
Armband: Fått av mamma så vet inte vart
Skor: Inte på bild men ett par Vita tygskor från Stadium


Så här såg jag ut idag !

Ny blogg!

Hej alla !

Nu har även jag skaffat blogg ! här kommer jag skriva om allt och ingenting.

Aldelses snart kommer de upp dagens outfit å lite sånt så håll utkik!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0